Категории

Производители

DaVinci Crystal Комплект Бутилка и Чаши за Уиски - Opera

DaVinci Crystal Комплект Бутилка и Чаши за Уиски - Opera

DaVinci Crystal Комплект Бутилка и Чаши за Уиски - Opera

Повече детайли


94,90 лв

DaVinci Crystal Комплект Бутилка и Чаши за Уиски - Opera

Луксозен Комплект Кристална Бутилка и Чаши за Уиски на Италианската фирма DaVinci Crystal. Комплектът съдържа кристална бутилка и 6 броя стилни кристални чаши за УискиЦелият комплект е елегантно подреден в оригинална кутия, която добавя завършен вид на този луксозен сервиз. Невероятно изискан подарък за всички любители на алкохола, които искат да демонстрират стила си. Сипете на гостите си от елегантната бутилка в кристалните чаши и се насладете на искрящия цвят на любимото ви питие! Това е запомнящ се подарък за дома, за делови мъже, бизнесмени, за приятели и ценители на естетиката.

Серия: Opera

Производител: DaVinci Crystal (Италия)

Код на продукт: 73238: Opera 6 чаши уиски+бутилка

Материал: Кристалин 2,45 % плътност

Комплект: 6 броя чаши за уиски , 1 брой бутилка за уиски

 

DaVinci Crystal (Made in Italy) Луксозни аксесоари за вино от Италия. Висококачествени Чаши и бутилки за алкохол от кристал.

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Алкохолни Аксесоари и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !

www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.


Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !

Количка  

продукт (празна)