Категории

Производители

Аранжировка Цветя (New Wish Floral Collection)

Аранжировка Цветя (New Wish Floral Collection)

Аранжировка Цветя (New Wish Floral Collection)

Повече детайли


29,99 лв

Аранжировка Цветя (New Wish Floral Collection) :

Цветята са подходящ подарък за всеки повод. Предлагаме Ви изключително богат асортимент от разнообразни цветя за декорация на фирма New Wish Floral Collection, които ще намерите в категория Декоративни цветя. Изкуствените цветя на фирма New Wish Floral Collection са с изключително високо качество и визуално не се различават от естествените. Основното им предимство е, че те винаги ще останат с перфектен вид и форма и ще Ви доставят радост с красотата си. Можете да изберете от огромното ни разнообразие от модели и цветове. Декоративните изкуствените цветя са подходящи за аранжиране както на дома, така и на всяко едно помещение във вашия офис, хотел, ресторант или магазин. Декоративните цветя придават завършен вид на интериора и създават уют и красота.

В нашия интернет магазин ще намерите готови аранжирани букети с хортензии, мак, глухарчета, папур, лалета, японски бор, рози, слънчогледи, Бонсай, гергина, Маргарита и още изключително много видове за всеки вкус. Насладете се на най-красивите декоративни цветя на фирма New Wish Floral Collection в различни по цвят и размер аранжировки. Декоративните изкуствените цветя са изключително подходящи и за подарък за Ваши близки или приятели.

 

Продуктов Код: DEL07: Аранжировка цветя

Размер: Височина 19 см.

Производител: New Wish Floral Collection

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Декоративни Изкуствени Цветя и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !

 

www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.

 

Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !

Количка  

продукт (празна)