Категории

Производители

Луксозни Прибори за Хранене Karina (Dalper)

Луксозни Прибори за Хранене Karina (Dalper)

Луксозни Прибори за Хранене Karina (Dalper)

Повече детайли


113,00 лв

Луксозни Прибори за Хранене Karina (Dalper)

Луксозна гама от прибори от неръждаема стомана, на португалската фирма Dalper идеални, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Отличават се с елегантност и акцент върху детайлите.

Сет за хранене Dalper е изработен от висококачествена стомана 18/10. Комплекта се състои от 24 части и включва 6 лъжици (супа ), 6 вилици,6 ножа и 6 десертни лъжици. Комплекта се доставя в луксозна дървена кутия. Стойностен подарък за дома и приятели.

 • Материал: висококачествена хром-никелова стомана 18/10
 • Дебелина 2,50
 • Комплектът съдържа
  • 6 лъжици /супа/
  • 6 вилици
  • 6 ножа
  • 6 десертни лъжици
 • Комплектът е в луксозна кутия

 

Прозиводител: Dalper (Португалия)

Серия: Karina

Продуктов Код: DAL11418: Сет за хранене Karina


Далпер е утвърдено име на международния пазар. Основните производствени мощности на фирмата се намират в Португалия, а складовете и дистрибуционният център в гр. Виго, Испания. Дневно в заводите си в Португалия, Далпер Груп произвежда 50 000 прибори за хранене в над 140 модели и 10 000 кухненски ножове. Приборите се произвеждат от висококачествена хром-никелова стомана 18/10, а ножовете от неръждаема стомана кобалт 4, хром 14 INOX.

Далпер Груп изнася 70 % от продукцията си в повече от 50 страни в света и е водеща марка в Испания и Португалия. Продукцията е добре позната и приета в големите вериги хипер и супермаркети, както и в хотели, включително и веригата “Iberostar”, многоборойни ресторанти, заведения и кейтърингови фирми. Далпер Испания е и основен доставчик на порцелан на испанската кралска фамилия.

Далпер предлага богата гама от артикули, разпределени основно в две направления – “За дома” и за ”Вашия хотел и ресторант”.

 

Предлаганата от Dalper широка гама продукти, с класически и модерен дизайн, са добре приети както от крайния потребител, така и от хотели и ресторанти. Съотношението цена-качество е спазено максимално и е съобразено с възможностите на българския пазар.

Далпер предоставя на своите партньори и клиенти уникалния шанс да изберат свой ексклузивен модел прибори за хранене, който да дистрибуират единствено и само те. Фирмата може да постави щампа с фирмен знак и лого върху всеки един от приборите за хранене, което помага на клиентите да налагат името си и да градят престиж.

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Домашен Уют и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !

www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.
Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !

Количка  

продукт (празна)