Категории

Производители

Фън Шуй Божества -Пи Ю – Ловци на Богатства (Малки , Нефрит)

Фън Шуй Божества -Пи Ю – Ловци на Богатства (Малки ; Нефрит)

Пи Ю (известен и като Пи Сию) е древно митично същество, считано за велик небесен покровител. Пи Ю се смята за едно от най-влиятелните създания за привличане за Богатство и Късмет...

Повече детайли


59,90 лв

Фън Шуй Божества -Пи Ю – Ловци на Богатства (Малки ; Нефрит)

Пи Ю (известен и като Пи Сию) е древно митично същество, считано за велик небесен покровител. Пи Ю се смята за едно от най-влиятелните създания за привличане за Богатство и Късмет.

Там, където искате да активирате финансите и късмета, просто поставете Пи Ю! Те имат безкраен апетит към богатствата, но са известни и като много послушни към стопаните си, защото са лоялни по природа.

Двойката Пи Ю носи в дома Ви и Трите вида късмет по Фън Шуй: Небесния, Земния и Човешкия късмет.

В древни времена, Пи Ю са използвани като пазители на домовете на императора и високопоставените служители. Благодарение на своите способности: да прогонва злото и да привлича богатство, двойката Пи Ю ще бъде от полза за всички, които управляват собствен бизнес или работят във финансови компании, на валутните пазари, в сферата на хазарта и фондовия пазар.

Когато поканите енергията на Пи Ю в живота си, вие приканвате бърз и понякога неочакван финансов успех.

Двойката Пи Ю са красиво изработени от нефрит (“императрският” камък, привличащ здравето, щастието, успеха и просперитета) и работят в двойка, ръка за ръка. Предпочитани са като символ от много практикуващи Фън Шуй специалисти, именно когато са в двойка, тъй като тогава са по-ефективни. Често го изобразяват като крилати лъвове. Устата им е широко отворена – те “прилапват” енергиите на богатстото. Подчертано пълният им стомах съдържа всички блага, които те са уловили и донесли във вашия дом. Колкото повече от блуждаещите енергии на финансовият късмет те уловят, толкова повече се увеличава силата им. За кратко време те ще се превърнат във верни домашни любимци, за да ви помогнат да продолеете препятствията и трудностите, като в същото време ще увеличават богатствата от пари, здраве и хармонични отношения около вас.

Пи Ю е деветият син на Небесният Дракон и има различни въплащения: Пи Ю живее в небето, Пи Ху живее на земята, Пи Кан живее в морето. Всичките те носят благословия и претижават еднакви сили. Пи Ю е небесно същество-защитник, притежава рога, в лицето прилича на лъв или куче, има копита, крила и опашка. Много хора го предпочитат като най-мощен символ за привличане на богатство, защото според легендата то няма анус. Следователно, всичкото погълнато от него богатство си остава в стомаха му. Подходящ помощник е за бизнесмени и търговци, идеален активатор за офиса, както и за Сектора на Богатството в дома.

Фигурите на Пи Ю могат да бъдат поставени в различни места на вашия офис или дом, според това, какво желаете да актирате в живота си:
1. Поставете двойка Пи Ю във всекидневната (най-добре в източния сектор и по-ниско от нивото на очите на най-ниският член на семейството), ако имате намерение да защитите дома си и обновите енергиите в него. Така поставена двойката Пи Ю ще е сигури добро здраве и просперитет на семейството Ви.
2. Ако ви трябва късмет, защита от зли духове, противодействате на властта на нечестиви хора и уроки, можете да поставите Пи Ю във всекидневната или в работния кабинет. За офиса е пропоръчителен Северозападния ъгъл.
3. За тези, които пътуват често: поставете двойка Пи Ю срещу главната врата на дома (или офиса) Така те “мислено” ще бъдат с Вас, ще Ви “чакат”, ще предотвратят евентуални катастрофи, нараняванията и аварии. Така Пи Ю ще Ви пазят от лош късмет и вреди.
4. Можете да поставите двойка Пи Ю в сектора, подложен на влиянието на 5-та жълта в текущата година.
Съвет: не поставяйте двойка Пи Ю спалня, кухня и тоалетна.

Количка  

продукт (празна)