Категории

Производители

Дигитално-Авто Общуване

Дигитално-Авто Общуване

Дигитално-Авто Общуване


Обяснете на останалите шофьори какво наистина мислите за стила им на каране! В момента има наистина много малко начини да общувате с останалите водачи на МПС-та на пътя. Нека обясним какво имаме предвид: Повдигане на ръката, отваряне на дланта, бърз поглед в огледалото за задно виждане...

Повече детайли

Намалена цена!
74,95 лв

149,90 лв

(Цената е намалена с 50 %)

Дигитално-Авто Общуване


Обяснете на останалите шофьори какво наистина мислите за стила им на каране! В момента има наистина много малко начини да общувате с останалите водачи на МПС-та на пътя. Нека обясним какво имаме предвид: Повдигане на ръката, отваряне на дланта, бърз поглед в огледалото за задно виждане: „Благодаря ви, че ме пуснахте” . Махане с ръка от ляво на дясно: „ Хайде преминавай, ще те изчакам” . Вдигнати в страни ръце, повдигане на рамена, клатене на глава: „ Не знам какво да си мисля в тази ситуация” . Показване на среден пръст „Ти си номер 1”.
Но има и толкова много други неща, които искате да кажете, а не е толкова лесно да изразите само чрез жестове, поне не и докато шофирате през това време. Тази малка джаджа за Дигитално-Авто Общуване се закрепя на задното стъкло на вашия автомобил и се управлява чрез дистанционно управление. Искате да се извините на някой, който не сте виели и сте засекли неволно? Просто натискате един бутон на дистанционното, а на задното ви стъкло се изписва SORRY ( извинявай) . Някой се е залепил за задната Ви броня, пренебрегвайки всякакви правила за спазване на дистанция? Натискате един бутон и на задното ви стъкло се появява надпис BACK OFF ( разкарай се) . Искате да обясните на привлекателната дама в колата зад вас, че е толкова красива и не можете да отлепите очите си от огледалото за задно виждане, че едва не сте се блъснали в автомобила пред вас? Натискате един бутон и се появява усмихнато личице с очички с форма на сърчица.
С помощта на Дигитално-Авто Общуване ще можете да използвате 16 различни надписа и голямо разнообразие от лицеви изражения под формата на емотронки за да кажете на всички зад вас, както точно си мислите за тях. Закрепва се на задното стъкло посредством силни вендузи ( вакумки) Дистанционно управление за контрол на надписите. 16 закодирани изрази: Help (Помощ ) Sorry (Извинете ме) Back off (Разкарай се) Slow down (Намали скоростта) Thanks (Благораря) Goodbye (Довиждане) Have a nice day (Приятен ден) Голямо разнообразие от лицеви изражения под формата на емотронки Захранва се от 4 батерии размер АА , които в зависимост от употребата са достатъчни за 4 месечно ползване.

Количка  

продукт (празна)