Категории

Производители

Мека Светлина - Сърце

Мека Светлина - Сърце 

Когато се опитвате да добавите топлина къс скучната заобикаляща ви обстановка вариантите като цяло се свеждат до избора на електрически крушки , свещи или пък можете да си накладете огън вкъщи . Като последните две не са никак препоръчителни в наши дни , защото ако сте малко по-разсеяни много лесно можете да подпалите къщата си...

Повече детайли


32,90 лв

Мека Светлина - Сърце 

Когато се опитвате да добавите топлина къс скучната заобикаляща ви обстановка вариантите като цяло се свеждат до избора на електрически крушки , свещи или пък можете да си накладете огън вкъщи . Като последните две не са никак препоръчителни в наши дни , защото ако сте малко по-разсеяни много лесно можете да подпалите къщата си . Естествено електрическите крушки вършат работа що се отнася до осветление , като идеално се справят с това си предназначение . Проблема с тях е ,че са толкова интересни и забавни колкото и , ами електрически крушки !

И точно поради тази причина е създадена тази Лампа-Сърце Мека Светлина . Тази лампа е едно истинско светещо бижу ,което възхищава всеки с красотата и елегантността си . С подарък като този няма как да не спечелите сърцето на любимия човек . След като веднъж включите лампата , тя нежно преминава през най-меките и деликатни цветове от небесната дъга ,създавайки успокояваща обстановка във всяка стая . Лампата Мека Светлина е идеалният начин за създаване на настроение преди романтична вечеря или може да послузи да привлечете вниманието на всички ваши приятели на партито ви .

Тази лампа разполага с вградени LED диодни светлини които са изключително икономични и се захранват от 3бр. батерии ( от типа . CR2032 3 V ( стандартни часовникови батерии)) , което ви позволява да я поставите на което и да е място в стаята си тествайки границите на своята креативност .

Количка  

продукт (празна)