Категории

Производители

Хамелеонова Свещ - Студен Пламък

Хамелеонова Свещ - Студен Пламък

Хамелеонова Свещ - Студен Пламък 


Стилизиран като стандартна восъчна свещ, този изкуствен пламък потрепва през случайни интервали точно както истинския си събрат. Приликата не свършва до тук - очудващо, но него дори можете да го изгасите като го духнете. А щом може да се гаси по този начин, защо да не може и да се пали с подухване...

Повече детайли

Намалена цена!
13,90 лв

17,90 лв

Хамелеонова Свещ - Студен Пламък 


Стилизиран като стандартна восъчна свещ, този изкуствен пламък потрепва през случайни интервали точно както истинския си събрат. Приликата не свършва до тук - очудващо, но него дори можете да го изгасите като го духнете. А щом може да се гаси по този начин, защо да не може и да се пали с подухване - наистина доста по-удобно от претърсването на джобовете за запалка. Освен това с нея не можете да подпалите пердетата ,докато се опитвате да създадете романтична атмосфера .Около пламъка има разположен датчик , които позволяват и най-лекото подухване да пали и гаси свещта. Датчиците, разбира се, са така изчислени, че не се задействат от всеки случаен полъх на вятъра. Но изненадите които Хамелеоновата свещ може да Ви поднесе не спират до тук . Когато я включите тази впечатляваща свещ нежно променя цветовете си създавайки неповторимо настроение . И не става въпрос за ослепително ярък неонов цвят , Хамелеоновата Свещ плавно преминава през цяла гама от меки и чувствени цветове ,които ще омаят всеки който ги съзерцава .Поставете тази свещ в стаята и се насладете на хипнотичното светлинно шоу което ще ви предостави .
Нама нужда да споменаваме ,че най-добре свещта ще пасва в тъмна стая,особено ако подготвяте романтична вечер . Нежният пламък на свещта и прекрасния аромат която тя излъчва сами по себе си е достатъчно впечатляващи ,но ви гарантираме , че гостите ви ще бъдат изключително очаровани от създадените от свещта багри различни цветове . Ако поставите тази свещ на масата ,ще видите половинката си в съвсем различна светлина . Всъщност ще я видите в няколко различни светлини :) . Никога не сме смятали ,че ще го кажем ,но бъдещето изглежда розово , бъдещето изглежда лилаво ...и синьо и зелено ...и червено ... и... ами май вече схванахте идеята ни :)))

Количка  

продукт (празна)