Категории

Производители

Алкохолна Шот Рулетка

Алкохолна Шот Рулетка

Алкохолна Шот Рулетка 


Играйте на рулетка следващия път, когато се съберете с приятелите за по питие и ако имате късмет, ще можете да си тръгнете на два крака. Кой е казал, че пиенето и хазартът не трябва да се смесват? Придайте по-различен оттенък на партито като разнообразите пиянството с елемент на изненада и неизвестност...

Повече детайли

Намалена цена!
35,90 лв

52,90 лв

Алкохолна Шот Рулетка 


Играйте на рулетка следващия път, когато се съберете с приятелите за по питие и ако имате късмет, ще можете да си тръгнете на два крака. Кой е казал, че пиенето и хазартът не трябва да се смесват? Придайте по-различен оттенък на партито като разнообразите пиянството с елемент на изненада и неизвестност.
Пресъздайте очарованието на казино в собствения си дом. Наредете се около рулетката и завъртете колелото. Изпийте на екс чашата, която отговаря на числото, което се е паднало. На следващия ден може да се събудите с махмурлук, но поне няма да сте профукали парите си.
Това е напрегнат и вълнуващ вариант на оригиналната рулетка. С многото различни възможности за игра, доброто настроение (и няколко погълнати питиета) са гарантирани.

Комплектът включва:
Рулетка,
2 топчета,
Стъклени шотове (16 бр.)

Всички части на рулетката се мият лесно