Категории

Производители

Фън Шуй Патици мандаринки розов кварц

Фън Шуй Патици мандаринки розов кварц 

Двойката патици мандаринки са едни от най-силните символи на романтичната любов и съпружеската вярност. Те активират енергията на отношенията между партньорите и носят в семейството благополучие.
Патиците мандаринки избират партньор само веднъж: живеят, летят, ловуват, отглеждат потомство и умират заедно...

Повече детайли


38,90 лв

Фън Шуй Двойка Патици Мандаринки от Розов кварц върху Нефритено Листо от Лотос

Двойката Мандаринови патици са едни от най-силните символи на романтичната любов и съпружеската вярност. Те активират енергията на отношенията между партньорите и носят в семейството благополучие. 
Патиците мандаринки избират партньор само веднъж: живеят, летят, ловуват, отглеждат потомство и умират заедно. В Китай техните символи са традиционен годежен или сватбен подарък.
Счита се още, че двойката патици помагат на младите жени в търсенето и избора на подходящ партньор.
Добре е патиците да са поставени заедно, в двойка, защото по отделно те олицетворяват самота и тъга.
Може да ги поставите в спалнята или в дневната.

Розовият кварц от който са изработени патиците мандаринки се счита за един от най-мощните символи за любов и хармония във Фън Шуй. Този нежен талисман ще привлече към Вас любовта и романтичните чувства.

Мандариновите патици лежат върху Листо от Лотос изработено от Нефрит. Китайците считат нефрита за прародител на всички камъни и го наричат “Камък на Боговете”. Ако търсите щастие, духовен мир и телесно здраве – това е вашият талисман!
Нефрита е Камъкът на Небето и Императорите, символ на космическата енергия и съвършенството, на силата и властта. Нефрита е считан и за камък на верността, моралната чистота и вътрешната хармония.

 

Размер:

Малки: Височина 3,5 см., дължина 5 см.

Средни: Височина 4,5 см. , дължина 6,5 см.

Големи: Височина 5,5 см. , дължина 7,5 см.
Материал: розов кварц, Нефрит

Количка  

продукт (празна)