Категории

Производители

Многофункционален инструмент Leatherman KICK

Многофункционален инструмент Leatherman KICK

Многофункционален инструмент Leatherman

Повече детайли


83,99 лв

Многофункционален инструмент Leatherman

Описание:

Модел:  Leatherman KICK

Гаранция: 25 години

Произведено в САЩ 

Производител: Leatherman USA

 

ЗА LEATHERMAN  :

Заводът на Leatherman се намира в Портланд, щата Орегон. Промишлено предприятие, създадено от предприемчивостта на само един човек. Това е сбъднатата американската мечта.

След пътуване из Европа с един раздрънкан Фиат 600 се ражда идеята за този инструмент, превърнал се в международен феномен със своите 25 милиона произведени бройки.

Много са причините, които носят на този малък инструмент голям успех като подръчно пособие за рибари, ловци, майстори, off-road маниаци и любители на живота сред природата. Преди всичко изключителното качество на изделието, което преди да влезе в магазина е подложено на пресоване, тестване и преминава през “инквизицията” на повече от 300 процеси на обработка, от които излиза със сертификат и абсолютната гаранция за 25 години живот.

Когато е попитан за качеството и надежността на произвежданите инструменти, Тим простичко отговаря: "Моето име стои на всеки инструмент!"

Въпреки, че Тим Ледърман днес вече е пенсионер, той посещава фабриката поне един път месечно и все още е в управлението на компанията.

 

РЕКОРДНА ЗДРАВИНА
Тук става дума за един рекорд. “Обикновено хората подменят с ново, без да се питат защо старото се е счупило” – споделя Тим Летърман.

“Защо се купуват нашите клещи? Защото нито едно такова пособие в световен мащаб не е в състояние да гарантира същото ниво на качество, трайност, здравина и прецизност на детайлите.

От първия момент, в който започнах да произвеждам моите клещи, целта ми беше да ги направя уникални, без конкуренция”

 

Гаранция

Вашият нов мултитул е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на Leatherman Tool Group е 25 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия мултитул, моля върнете закупения продукт в Leatherman Tool Group или оторизирания вносител в България.

Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Leatherman Tool Group и оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращане на продукта до Leatherman Tool Group или до оторизирания вносител са за сметка на клиента.След извършване на преглед ние може да заменим Вашият мултитул с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият мултитул е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.


Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция изключва повреди по канията, аксесоарите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. Leatherman Tool Group не е отговорен за инцидентни или случайни повреди.