Категории

Производители

Луксозна Халба за Бира (Посребрена Плочка за Гравюра) Gerz

Луксозна Халба за Бира (Посребрена Плочка за Гравюра) Gerz

Описание за Луксозна Халба за Бира Gerz 

Луксозна Халба Бира Gerz с вместимост 0,5 литра. Тя е изящно изработена стъклена халба,  докорирана с красиви метални орнаменти...

Повече детайли

Намалена цена!
28,99 лв

38,99 лв

Луксозна Халба за Бира (Посребрена Плочка за Гравюра) Gerz 

Луксозна Халба Бира Gerz с вместимост 0,5 литра. Тя е изящно изработена стъклена халба,  декорирана с красива посребрена плоча, върху която може да бъде гравирано името на получателя или пожелание към него. Бирата, наричана също пиво, е най-старата и най-консумираната алкохолна напитка в света и третата най-популярна напитка изобщо след водата и чая. Произвежда се чрез варене и ферментация на нишесте, получено главно от зърнени култури - най-вече малцов ечемик, но се използват и пшеница, царевица, ориз и овес.

Тази Луксозна Халба Бира Gerz е прекрасен подарък за любителите на кехлибарената напитка.  Налейте студена бира в тази разкошна халба и се насладете на искрящия цвят на питието!

Производител : Gerz (Germany)

Код на продукта: ABG116: Халба с плочка

Посребрена плочка за гравюра

Луксозни Немски Халби за Бира Gerz (Germany) Произведени в Германия

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Луксозни Халби за Бира и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !


www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.


Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !

Количка  

продукт (празна)