Категории

Производители

Ретро Везна (Nautica Collection)

Ретро Везна (Nautica Collection)

Ретро Везна (Nautica Collection)

Повече детайли


35,00 лв

Ретро Везна (Nautica Collection)

Това е атрактивна везна в ретро стил. Изработена е от месинг в комплект с прецизни теглилки. Фирма Nautica Collection предлага серия автентични продукти, с оригинален дизайн.

Nautica Collection винаги ви изненадва с оригинални идеи за подаръци. Тази ретро везна е  подходящ подарък за настоящи и бъдещи адвокати, тъй като везните на Темида за символ на честност и безпристрастност. Ето защо везната е символ на съдебната институция. Подаръчната везна е произведена от месинг.Материали: месинг

Производител: Nautica Collection

Продуктов Код: TK08: Везна

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Ретро Подаръци и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !

www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.
Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !