Категории

Производители

Салфетки за маса - Париж (Home Interior)

Салфетки за маса - Париж (Home Interior)

Салфетки за маса (Home Interior)

"Първо се "яде" с очите"- това твърдение важи за всяка изискана вечеря. Днес голямо значение при храненето се отдава на външния вид...

Повече детайли


3,70 лв

Салфетки за маса - Париж (Home Interior)

"Първо се "яде" с очите"- това твърдение важи за всяка изискана вечеря. Днес голямо значение при храненето се отдава на външния вид - декорирането и подреждането на масата. Домакините вече почти са спечелили, когато очарователните салфетки предизвикват възхищението на гостите и така още при започването на веселата среща се отприщва доброто настроение. Веднага възниква тема за разговор, при
което гостите се сближават и подхващат по-нататъчен обмен на мисли.

Тези салфетки са елегантен аксесоар за всяка маса, придава завършен вид при подготовка за изискана вечеря . С тези салфетки ще очаровате вашите гости, като покажете внимание към всеки детайл.

Производител: Home Interior

Модел Код: PW111: Салфетки макове оранж
Описание: 20бр.

 

 

Трябва Ви стилен подарък , който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркета www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Домашен Уют и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !


www.ЧРД.com  Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подаръци , подходящ подарък, бутикови подаръци , подаръци за свети Валентин 14 февруари ,  келедни подаръци , новогодишни подаръци , подаръци за сватби , подаръци за годишнина .