Категории

Производители

Комплект Свещи - Роза

Комплект Свещи - Роза

Комплект Свещи - Роза

Изберете тези елементи, които ще отразят собствения Ви стил и усещане за хармония. За Вашия дом знаем, че е важно всички детайли да се съчетават така, че да носят естетическа наслада и успокояващо усещане...

Повече детайли


7,99 лв

Комплект Свещи - Роза

Тази красива сфещ с форма на нежно цвете е чудесна декорация за дома в празник или делник. Тя е толкова деликатна и детайлна, с пленителни цветове, че прилича на истинско цвете. Създава свежо настроение и внася уют и романтика в стаята. Запалте тази красива свещ и нека всичко заблести. Доставете радост на себе си с тази невероятно красива свещ или направете подарък на свои приятели. Тази свещ е стилно и интересно украшение, което ще краси дома ви и ще радва очите ви. Подходяща за всякакви повод.


Изберете тези елементи, които ще отразят собствения Ви стил и усещане за хармония. За Вашия дом знаем, че е важно всички детайли да се съчетават така, че да носят естетическа наслада и успокояващо усещане. Внесете уют и романтично настроение в дома си със оригинални свещи на фирма Home Interior .

Описание: 2 Броя

Размери: 19.5 x 6.5 x 7 см.

Код на продукта: MH23: Свещ роза 2бр. розова

Производител: Home Interior


Продуктите на Home interior са подходящи за подарък на близките, приятелите или любимия човек, за Деня на майката или Св. Валентин, както и за всеки друг специален повод. Могат да се използват в домашния интериор или като част от арт- декорацията на хотели, ресторанти, заведения.

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Свещи и Свещници и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !

www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.
Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !

Количка  

продукт (празна)