Категории

Производители

Тибетско Колие Шамбала с Инкристирани Зелени Кристали и Хематит

Тибетско Колие Шамбала с Инкристирани Зелени Кристали и Хематит

Тибетско Колие Шамбала с Инкрустирани Кристали


Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала...

Повече детайли


58,99 лв

Тибетско Колие Шамбала с Инкрустирани Кристали


Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

В ранни будистки текстове Шамбала се споменава като извор на езотерична мъдрост, място на висша хармония, където цари абсолютната добродетел, мир и спокойствие.

Тази тайнствена земя е родината на мистичните Тибетски Украшения Шамбала.

Тибетско Колие Шамбала с Инкристирани Зелени Кристали и Хематит

Таза красива Фън Шуй Тибетска Огърлица Шамбала представлява майсторски изплетена тибетска плитква, в която има наредени тринадесет елегантни топчета, с диаметър 10мм., които са обсипанни с множество изящни Зелени Кристали, които придават неповторим отблясък на светлината. Като естетически завършек на Колието Шамбала, в края на пристягащите плетки има още две топчета от Хематит. Изключително стилно и изискано бижу за ценителите на изяществото и хармонията. Прекрасно допълнение към традиционните Тибетски Гривни Шамбала.

Значението на цветовете според Фън Шуй

Според учението Фън Шуй цветовата гама, която избираме, ни влияе по един или друг начин. Затова, ако знаем какво значение има всеки цвят, ние ще можем съвсем осъзнато да обличаме подходящите бижута или дрехи в зависимост от нашите желания и стремежи.

Зелено
Във Фън Шуй Зеленият цвят е цвета на любовта, самоконтрола и вътрешния баланс. Зеленото ни помага да се отпуснем, да успокоим нервната си система. Той се асоциира с възраждането, хармонията и мира. Според Фън Шуй този цвят ни помага да постигнем взаиморазбирателство, хармония със самите себе си, да се адаптираме, предразполага ни към романтика.

Описание:

-13 кристално топче

-4 топчета хематит
-10мм Диаметър на кристалното топче
Материал: Кристал, Текстил