Категории

Производители

DaVinci Crystal Луксозни Чаши за Вода и Безалкохолни Напитки - Melodia

DaVinci Crystal Луксозни Чаши за Вода и Безалкохолни Напитки - Melodia

DaVinci Crystal Луксозни Чаши за Вода и Безалкохолни Напитки - Melodia

Повече детайли


45,90 лв

DaVinci Crystal Луксозни Чаши за Вода и Безалкохолни Напитки - Melodia

Луксозен Комплект Кристални Чаши за Вода и Безалкохолни Напитки на италианската фирма DaVinci Crystal. Комплектът съдържа 6 броя стилни чаши за Вода и Безалкохолни НапиткиЦелият комплект е елегантно подреден в оригинална кутия, която добавя завършен вид на този луксозен сервиз. Невероятно изискан подарък завсички любители наестетиката, които искат да демонстрират стила си. Сипете на гостите си Вода и Безалкохолни Напитки в тези кристални чаши и покажете на всички, че и малките детайли могат да донесат спокойствие и усещане за близост. Това е запомнящ се подарък за дома, за приятели и ценители на изяществото и красотата.

Серия: Melodia

Производител: DaVinci Crystal (Италия)

Код на продукт: 621301: Melodia 6 чаши за вода

Размери: Височина: 14,85 см.

Комплект: 6 броя чаши, оригинална кутия

DaVinci Crystal (Made in Italy) Луксозни аксесоари за вино от Италия. Висококачествени Чаши и бутилки за алкохол от кристал.

 

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Алкохолни Аксесоари и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !

www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.


Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !

Количка  

продукт (празна)