Категории

Производители

Опаковачна Хартия Лукс - Stewo Swiss

Опаковачна Хартия Лукс - Stewo Swiss

Опаковачна Хартия Лукс - Stewo Swiss

Повече детайли


35,99 лв

Опаковачна Хартия Лукс - Stewo Swiss

Размер: Ролка 25 м.

Производител: Stewo Swiss (Швейцария)

Никой подарък не е в завършен вид, ако не бъде поднесен в красива тематична опаковка с панделка. За тпва в нтернет магазин www.ЧРД.com Ви предлагаме специална категория за опаковки за подаръци. Включете в действие вашето въображение и сами украсете подаръка, който сте избрали. В секция Опаковки ще намерите богат асортимент от подаръчни опаковки и можете да изберете най-подходящата опаковка за всеки повод. При нас ще откриете красиви хартии за опаковане в различни цветове, ленти за опаковане в изключително голяма гама от цветове и модели и рафии в разнообразен асортимент от цветове. Не се колебайте, а купете опаковки за подаръци според вашият вкус на изключително добри цени само в онлайн магазин www.ЧРД.com !

 

Stewo Swiss (Швейцария) е утвърден производител на висококачествени луксозни подаръчни опаковки, хартия, ролки, панделки. Продуктите на Stewo Swiss (Швейцария) са предпочитани избор на луксозни опаковачни материали, както от професионалисти и търговци, така и от любители.

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Домашен Уют и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !

 

www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.

 

Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !

Количка  

продукт (празна)