Категории

Производители

Pezzetti Италианска Кафеварка

Pezzetti Италианска Кафеварка

Pezzetti Италианска Кафеварка

Повече детайли


36,99 лв

Pezzetti Италианска Кафеварка

Оригинална Италианска Кафеварка за котлон Pezzetti


Осигурява истинско италианско кафе с неповторим аромат.

Любовта към кафето е непреходна и за много хора е истинска живителна течност рано сутрин.  За много хора кафето е необходимост и задължетелно условие за навременното пристигане на работа. Има хора, които мислят, че перфектната чаша кафе може да се намери само в заведения или специализиран магазин за кафе. Но това съвсем не е така, тъй като с оригиналните продукти на италианската фирма Pezzetti ще можете да се насладите на истинско кафе направо в дома или офиса си. Всички знаят, че в Италия кафето е напитката издигната на почит, както и че най-качественото кафе се приготвя от италианските кафе-майстори. Фирма Pezzetti е компания с традиции в изработването на най-качествени кафеварки, които приготвят кафе, целящо да задоволи капризите на най-страстния любител на кафето. Освен с качеството на изработка и с вкусовите качества на приготвеното в тях кафе, кафеварките Pezzetti впечатляват и с елегантен дизайн, в присъщ италиански стил, за да бъде всичко в кухнята Ви перфектно!

• Капацитет: 2 чаши

• Алуминиев корпус

• Отделяща се кана с удобна дръжка

• Тройна филтрираща система

• Предпазен вентил на казанчето

Модел: GH06: Италианска кафеварка Pezzetti
Производите: Pezzetti (Made in Italy)

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Кафемашини и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !

www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.


Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !


Количка  

продукт (празна)