Категории

Производители

Статуетка Арт Обувка (Ceramic World)

Статуетка Арт Обувка (Ceramic World)

Статуетка Арт Обувка (Ceramic World)

Повече детайли


56,99 лв

Статуетка Арт Обувка (Ceramic World)

Тази абстрактна статуетка от колекцията на фирма Ceramic World e уникална творба, която ще внесе стил и елегантност във Вашия дом. Тя е едно прекрасно допълнение към декорацията в дома и е чудесна пластика, която ще създаде неповторима атмосфера на артистичност в дома Ви. Статуетката е изработена от висококачествена от керамика в бяло и сребристо. Красивият дизайн на тази статуетка я превръща в едно истинко произведение на изкуството.

Добавете тази статуетка на фирма Ceramic World към интериора в стаята, към интериора в стаята, и внесете елегантност и стил в дома си.Изискан подарък за специални хора..

Материал: Керамика

Размери: Височина 38 см.

Код на продукта: CN5059: Арт обувка

Производител: Ceramic World

 

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в интернет хипермаркет www.ЧРД.com сте на правилното място. Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Златни Банкноти и Картини и изберете Вашия на отлична цена само в www.ЧРД.com !

www.ЧРД.com Подаръци подходящи за: бизнес подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за рожден ден, подаръци за празник, подаръци за имен ден, уникални подаръци, подходящ подарък, луксозни сувенири, нестандартен подарък, Фън Шуй подарък, подходящ подарък, оригинални подаръци, ретро подаръци, забавни подаръци, подаръци за 14 февруари Свети Валентин, коледни подаръци, новогодишни подаръци, бутикови подаръци, подаръци за годишнина, романтични подаръци, подаръци за кръщане, луксозни подаръци, сватбени подаръци, офис подаръци.


Екипът на виртуален магазин www.ЧРД.com  Ви  пожелава  приятно  пазаруване !

Количка  

продукт (празна)